Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Resursi

Besplatni ebooks             

Emocionalna inteligencija utiče na to koliko dobro upravljamo svojim emocijama. Koliko dobro se nosimo sa stresom.

Ona utiče na to koliko smo empatični, ali i koliko imamo samopouzdanja i optimizma.

Ona, više nego bilo šta drugo utiče na to kakav je kvalitet našeg života, koliko smo u kontaktu sa našim emocijama, ali i sa emocijama drugih ljudi. Ona može da nas vine do neslućenih visina, ali ako je nemamo može da nas slomi.

 Ako pročitate ovaj ebook upoznaćete se sa značajom Emocionalne inteligencije za uspeh u poslu i životu, ali ćete dobiti i preporuke kako da unapredite vaš nivo Emocionalne inteligencije.

Kliknite ovde da preuzmete ebook.

 

 

Kako se osećate? Da li ste smireni i opušteni ili se svakog dana borite sa izazovima posla i života? Da li vas problemi bude usred noći i ne daju vam da zaspite? Da li ste pod stresom? Da li je jedini momenat kada se opuštate kratka kafe pauza?

Ako ste kao i većina odraslih, onda ste verovatno manje ili više pod stresom. Stres je problem modernog čoveka i sastavni činilac našeg doba.

Ako želite da saznate nešto više o tome šta je stres i da naučite proverene psihološke metode koje vam mogu pomoći da se uspešno sa njim nosite, onda se pročitajte ovaj ebook i primenite neke od navedenih tehnika za borbu protiv stresa.

Kliknite ovde da preuzmete ebook.

 

 

 

Podelite

    Prijavite se!