Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Emocionalna inteligencija u modernom poslovnom okruženju

Emocionalna inteligencija u modernom poslovnom okruženju

Zašto za uspeh u poslu i životu nisu dovoljni dobro obrazovanje i visok IQ? Nisu jer im nedostaje ključan sastojak, a to je Emocionalna inteligencija.

 

emocionalna-inteligencijaemocionalna-inteligencija

 

Koliko ste puta sreli briljantne ljude, naročito u poslovnom okruženju, koji su i sebi i drugima napravili problem zato što nisu umeli da kontrolišu svoje emocije i svoje ponašanje, zato što nisu umeli da se povežu sa drugim ljudima, zato što nisu bili svesni svojih mana, svog ponašanja i utiska koji ostavljaju na druge ljude.

  

Nije dovoljno da smo ’’samo’’ bistri i da završimo dobre škole. Nije dovoljno jer ne živimo u vakumu, već sa drugim ljudima, a da bismo imali dobre odnose sa ljudima, moramo imati i dobar odnos sa sobom samima.

  

Tu leži značaj Emocionalne inteligencije.
 

Šta znači biti emocionalno inteligentan?

Najjednostavnije rečeno, to znači biti pametan u vezi svojih emocija. Biti osoba koja upravlja svojim emocijama, ali i osoba koja se ponaša u skladu sa svojim emocijama.

Zvuči kontradiktorno, zar ne?  Srećom, samo zvuči kontradiktorno, a u stvari radi se o balansu, kontroli i upravljanju sobom, svojim emocija i odnosima sa drugim ljudima.

  

Zašto je Emocionalna inteligencija važna?

Za razliku od IQ-a, okružuje nas mnoštvo dokaza da je visoka emocionalna inteligencija preduslov za uspeh, kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Emocionalno inteligentna osoba neće se lako zbuniti, retko žali za svojim odlukama ili postupcima i  vrlo dobro se nosi sa stresom. Ona prihvata izazove i ne slama se pod pritiskom, samosvesna je, ali ima i visoko samopouzdanje i svesna je svojih vrednosti. Uglavnom je zdravija i više zadovoljna životom.

 

 

 Ako se prijavite na ovaj seminar, naučićete:

  • Kako da adekvatno  upravljate svojim emocijama
  • Kako da postanete samosvesniji
  • Kako da pozitivno utičete na sebe
  • Kako da koristeći EI unapredite odnose sa ljudima oko sebe, kako na privatnom, tako i na poslovno polju života

Kotizacija za seminar je 12.000 dinara, a za prijave do 20.02. cena je 10.000 dinara.

Za dvoje ili više prijavljenih iz jedne firme odobravamo dodatni popust od 10%.

Prijavite se sada na email: office@psiholognovisad.rs ili putem telefona na 069 1979 530.

Ako ovaj seminar iz bilo kog razloga ne ispuni Vaša očekivanja, imate našu garanciju da će Vam ceo uplaćeni iznos biti refundiran. Rok važenja garancije je 12 meseci od dana održavanja seminara.

Seminar se održava 25. februara 2020. od 9.30.00 do 16.30, na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 201, sprat VI, stan 65, Beograd.

 

 Seminar se sastoji od sledećih tema:

  • Šta je Emocionalna inteligencija?
  • Samosvesnost
  • Kako se ponaša emocionalno inteligenta osoba?
  • Upravljanje emocijama
  • Empatija

Način i dinamika rada

Rad se odvija u malim grupama, a metod rada je kombinovan: predavanja, diskusije, rad u grupama, upitnici, međusobnu razmena iskustava i sl. Naglasak u radu je stavljen na iskustvenom učenju. Polaznici dobijaju skriptu i radni materijal. Trening se sastoji od 2 susreta u trajanju od 6 sati.

 

Seminar drži Dejan Živković, dipl. psiholog, direktor i trener u agenciji Integrativa. Svoje radno iskustvo je sticao na pozicijama HR menadžera i korporativnog trenera. Ima decenijsko iskustvo u držanju edukacija, a do sada je održao preko 600 treninga i predavanja za više od 6.700 učesnika u Srbiji, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori.


Autor je knjige ’’Put ka sebi – kako da postanete sve što možete postati’’. Kao trener, između ostalih, sarađivao je sa kompanijama kao što su Coca-Cola, IMLEK, Merkur osiguranje, NS Group nekretnine, BizLink, Kromberg&Shubert, Gorenje Tiki, Umlaut, Mlekara Bitola, Generali Osiguranje Srbija, Generali Osiguranje Montenegro…

Podelite