Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Samoaktualizacija

Samoaktualizacija

’’Muzičar mora da svira, slikar mora da slika, pisac mora da piše - ako žele da budu u potpunosti srećni.’’ A vi, da li ste odlučili šta ćete postati?


Da li ste odlučili gde vas to vaš životni put vodi? Da li ste odlučili kakav je vaš put i kako se završava ili živite život od danas do sutra, nikada stvarno ne poznajući sebe i svoje mogućnosti?

 

samoaktualizacijasamoaktualizacijaPsiholozi kažu da je samoaktualizacija ultimativna čovekova potreba. Potreba da ostvarimo sve svoje sposobnosti, znanja, veštine i talente. Da postanemo sve što možemo postati, da postanemo najbolja verzija sebe. Nažalost, velika većina ljudi nikada i ne krene na ta put. Ali vi niste kao oni, čim ste do ove rečenice pročitali ovaj tekst, čim ste zainteresovani da saznate nešto više o ovoj temi.A da biste se u potpunosti upoznali sa ovom temom pozivamo vas da se prijavite na radionicu pod nazivom Samoaktualizacija.

 

Na ovoj radionici bićete upoznati sa sledećim temama:

• Šta je ono što motiviše ljude da daju najbolje od sebe;
• Šta je to samoaktualizacija;
• Koje su to karakteristike samoaktualizovani ljudi;
• Sastavni elementi samoaktualizacije;
• Kako krenuti na put samoaktualizacije.

 

Način i dinamika rada

Rad se odvija u malim grupama, a metod rada je kombinovan: predavanja, diskusije, rad u grupama, upitnici, međusobnu razmena iskustava i sl. Naglasak u radu je stavljen na iskustvenom učenju. Polaznici dobijaju skriptu i radni materijal. Trajanje radionice je ukupno 3 sata.

 

Radionicu drži Dejan Živković, dipl. psiholog, HR menadžer i trener sa decenijskim iskustvom u držanju soft skills radionica (održanih više od 500 radionica za oko od 5.000 učesnika), autor knjige ’’Put ka sebi – kako da postanete sve što možete postati’’.

 

 

Podelite