Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Talenat je precenjen

Talenat je precenjen 

Da li ste sebi nekada rekli da za nešto niste talentovani, da vam nešto naprosto ’’ne ide od ruke’’? Sa druge strane, da li poznajete ljude koji su naprosto talentovani za ono čim se bave, bilo da se radi o poslu ili hobiju. Ti ljudi deluju kao da su rođeni za to i bez lakoće postiži vrhunske rezultate. Pravi ljudi, na pravom mestu i u pravo vreme. Rođeni pobednici.

 talenattalenat

Talenat je uvek bio na ceni, još od vremena starih Grka, ali naučna istraživanja u poslednjih par decenija su došla u slepu ulicu i na njezinom kraju je talenat koji bledi, to jest bledi naša slika o njemu. Da li je stvarno precenjen ili nije?

 

Bilo da za sebe mislite da ste talentovani ili niste, u životu možete biti uspešni. Došli smo na korak do ’’dekodiranja’’ talenta i uspeha, tako da oni nisu tako daleko od nas. 

 

Više o svemu ovome, a i o tome koji je put do vrhunskih ostvarenja u bilo kojoj oblasti u životu, saznaćete ako se prijavite za ovu radionicu.

 

Način i dinamika rada

Rad se odvija u malim grupama, a metod rada je kombinovan: predavanja, diskusije, rad u grupama, upitnici, međusobnu razmena iskustava i sl. Naglasak u radu je stavljen na iskustvenom učenju. Polaznici dobijaju skriptu i radni materijal. Trajanje radionice je 3 sata.

 

Radionicu drži Dejan Živković, dipl. psiholog, HR menadžer i trener sa decenijskim iskustvom u držanju soft skills radionica (održanih više od 500 radionica za oko od 5.000 učesnika), autor knjige ’’Put ka sebi – kako da postanete sve što možete postati’’.

Podelite